Rytterforeningen i Skælskør

Regelsæt for Klubmesterskaber i R.I.S

Klubmestre

1. Kun medlemmer af RIS kan deltage.
  2. Rytteren skal have været medlem af RIS i minimum 3 mdr. inden stævnedatoen.
  3. OUT-regler jævnfør gældende DRF Reglement.
  4. Vinderen modtager vandrepokal og ærespræmie.
  5. Har ekvipagen vundet vandrepokalen 3 år i træk indenfor samme kategori, er den til evigt eje.
  6. Der afholdes 4 mesterskaber, én i hver af kategorierne Dressur Hest, Dressur Pony, Spring Hest og Spring Pony.
  7. I Dressur kan Ponyryttere tilmeldes fra LD2 og opefter og Hesteryttere kan tilmeldes fra LC og opefter. I spring kan Ponyryttere tilmeldes fra LE og opefter og Hesteryttere tilmeldes fra LF og opefter. Pararyttere kan tilmeldes i deres egen grad. Der konkurreres derfor på tværs af niveauer.
  8. I tilfælde af procentlighed i dressur, er det ekvipagen, som rider den højeste klasse, der bliver klubmester. Forekommer der lighed i % samt sværhedsgrad, er det dommeren som vælger en vinder. I spring rides efter me- tode B1, hvor pointlighed afgøres ved hurtigste tid i omspringningen.
  9. Har ekvipagen vundet klubmesterskabet året før, skal der startes min. et program højere end året før.
  10. I klubmesterskabet i dressur vil vi fremover gange med sværhedsgraden (ganger med 1,02 hvis sværhedsgraden hedder 2).

11. Spring i klubmesterskab ved omspringning hæves alle spring med 10 cm.

.

Sidst opdateret 2020